ESTÜ'den Haberler

Rektör Prof. Dr. Adnan Özcan, ESTÖMER Öğrencileri ile Bir Araya Geldi

Dünyanın 14 farklı ülkesinden gelen ESTÖMER öğrencilerimiz ile düzenlenen kahvaltıya Eskişehir Teknik Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Adnan Özcan, Rektör Yardımcıları Sayın Prof. Dr. Yunus Özdemir, Sayın Prof. Dr. Onur Kaya, Genel Sekreter Cengiz Kaçal, Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanı Ertuğrul Baki, ESTÖMER Müdürü Prof. Dr. Hülya Pilancı, Öğr. Gör. Dr. Ercan Sünger ve Öğr. Gör. Damla Okyay katıldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Adnan Özcan "Sizlerden beklentimiz, memleketlerinize döndüğünüzde ülkemizin ve ESTÜ'nün birer elçisi olarak bizi temsil etmeniz. Sizlere her türlü desteği vermeye hazırız." dedi.

Öğrencilerimizi dinleyip sohbet eden Rektörümüz Prof. Dr. Adnan Özcan ve tüm yönetime bu güzel kahvaltı için çok teşekkür ederiz.